Gæster

Det var en dejlig solskinsdag og derfor intet under at vi fik gæster hen på formiddagen. 2 ægtepar – pensionerede lærere fortalte de mig – ferierede i området og da det ene par kendte til Skærum Mølle, ville de lige vise det andet par, hvilket fantastisk sted det var.

Vi holder rundvisninger hver mandag eftermiddag hele sommeren men det er god markedsføring at byde folk velkommen, så da ægteparrene ønskede at komme ind og se Per Kirkeby Huset – også kaldet Huset for sten og stjerner – lukkede jeg dem beredvilligt ind i den smukke bygning og fortalte dem, hvor den store geologiske udstilling stammer fra.

Snart ville de også gerne se udstillingen i den “Den gamle brugs” – og det fik de selvfølgelig lov til.

Da jeg aldrig går glip af at dele begejstret ud af alt hvad der er godt fortalte jeg dem selvfølgelig både om kommende foredrag, overnatningsmuligheder, festmuligheder og at vi også sælger en del forskellig litteratur om stedet. Måske havde jeg håbet at sælge en bog, men det blev dog kun til en jysk-sproglig rejseguide til 5 kr. Under alle omstændigheder fik de et godt indtryk af stedet – de smilede og min forventning er, at de vil tale godt om os.

Jeg fortalte glad min chef, at jeg havde solgt en bog til 5 kr. Hun kiggede forvirret på mig, for hun mente bestemt ikke vi solgte noget til 5 kr. Da jeg viste hende, hvad jeg havde solgt, smilte hun tørt og sagde, at de små hæfter plejede de at give væk så jeg kunne beholde femmeren i drikkepenge!

Som vanligt blev der skrevet mails, snakket med personalet og sidst diskuterede vi vores problemstilling omkring et manglende industrikøkken på stedet. Vi har en tilknyttet “kok” – men “kokken” mangler et køkken. Pludselig kom jeg i tanke om, at der oppe i byen var et ubrugt køkken i form af en lukket grillbar. Frem kom computeren og via tinglysningen fandt vi hvem ejeren er og fik formidlet dette til “kokken”, som vi så håber får noget positivt ud af det.

Du vil måske også kunne lide…

Morgensang har guld i mund

Morgensang har guld i mund

Morgensang i Per Kirkebyhuset - Huset for sten og stjerner Man føler sig bare lidt heldig når man møder ind på arbejde...

læs mere
Storken kom på besøg

Storken kom på besøg

Det var mandag den 7. juni og jeg havde været oppe på værkstedet og drikke kaffe med mine kolleger. På vej tilbage mod...

læs mere
Lotte Jensen - Lykkes med Lotte

Subscribe To Our Newsletter

Join my mailing list to receive the latest news and updates from me.

You have Successfully Subscribed!