Lykkes med research

detektivarbejde

Skrevet af Lotte Jensen

juni 12, 2021

Jeg er vel god til en slags “detektivarbejde”!

Ofte har jeg hørt andre sige til mig “jamen hvor finder du dog alt det henne”? Det ved jeg ikke – det gør jeg bare!

En del skriver til mig for at få hjælp til, at finde teknik til deres udfordringer og på mit arbejde for Folkeuniversitetscenteret finder jeg ofte ting/teknik/personer m.m. frem, når vi skal lave fondsansøgninger.

Det tager efterhånden en del af min tid at finde information frem til andre, og tit støder jeg også på informationer, der kan være brugbare for mine kunder og så tænker jeg selvfølgelig på dem og sender det til dem. Fx har en kunde længe bøvlet med, hvordan vedkommende skulle få en ordentlig baggrund ind på sine zoom-meetings. Dét sendte jeg selvfølgelig videre, da jeg fandt en god model.

For et par dage siden fandt jeg links frem til gratis lyde på nettet som en kunde skulle bruge til at lave sin pod-cast trailer med og sådan kan jeg blive ved med at remse op, om forskellige ting jeg finder frem.

Tiden

Som før nævnt tager det mere og mere tid og jeg har derfor vurderet, at når jeg nu er god til research og gerne vil hjælpe men også skal have mit arbejde betalt, så er det relevant med et lille tilbud om netop dette.

Er du fx en af dem der har svært ved at finde det du skal bruge, kan du for et lille beløb sætte mig til at gøre det. Du kan købe research os mig her:

Du vil måske også kunne lide…

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Lotte Jensen - Lykkes med Lotte

Subscribe To Our Newsletter

Join my mailing list to receive the latest news and updates from me.

You have Successfully Subscribed!