Kanel før arbejdet?

Morgenmad

Skrevet af Lotte Jensen

juni 22, 2021

Kære Kiki,

Jeg skulle finde en let morgenmad og tog med kyshånd imod ideen fra en veninde om, at sætte en skål i køleskabet om aftenen med havregryn og rosiner tilsat kanel og vand. Det skulle smage fantastisk – og dét gjorde det sandelig også!

Et godt råd herfra er dog, at du nøje lægger mærke til, OM det nu også er kanel du har tilsat din morgenmadsportion i køleskabet!

Nuvel, jeg kan godt (som du ved) være en smule distræt når jeg går rundt med mange tanker i hovedet om dette og hint som jeg skal før, og på arbejdet!

Sådan var det også forleden morgen. Min morgenmadsskål stod og ventede på køkkenbordet og jeg tog den store ske frem så jeg kunne nå at ”skovle ind” = hurtigt inden jeg skulle ud ad døren og ned på møllen.

Det var først efter skefuld nr. 3, at der gik ild i min mund, og da var det for sent at fortryde!

Jeg kan sige det kort! Hvis du erstatter kanel med cayennepeber, bliver oplevelsen af din morgenmad en helt anden! Dog kan jeg berolige dig med, at din indre irritation forsvinder efter et par timer og ved middagstid føler du dig som dig selv igen!

Jeg savner dig.

Mange knus fra mor

Du vil måske også kunne lide…

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Lotte Jensen - Lykkes med Lotte

Subscribe To Our Newsletter

Join my mailing list to receive the latest news and updates from me.

You have Successfully Subscribed!