Om mig

Jeg, Lotte Jensen, forsøger at gøre det jeg elsker mest!

Lykkes med Lotte blev skabt ud fra et humoristisk ordspil: Lykkesmed/Lykkes med og ud fra ordsproget, “enhver er sin egen lykkes smed”. 

Kreativt hjalp jeg mange mennesker med at skabe deres visuelle identitet, og jeg skabte grafiske illustrationer og gav hjælp til tekniske opsætninger i programmer og på online løsninger. Ofte blev jeg også kontaktet med henblik på at lave skriv til forskellige formål som nyhedsbreve, sange, slogans eller at trække essensen ud af en længere sammenhæng.

Jeg elsker alt dette arbejde og startede derfor Lykkes med Lotte. Jeg føler det er min fornemste opgave at gå op i detaljerne for dig og jeg bibringer dig ofte – og helt naturligt – idéer og sparing.

Mit eget visuelle udtryk er en positiv, glad, energisk “Lykkesmed”, som findes inde i mig og står og hopper af forventning om, at kunne gøre en forskel for dig, hjælpe dig i gang, videre eller frem til dit mål.

Har du interesse i at læse mere om mig så kan du gøre det på min hjemmeside for min bog “Angelika og Dixies rejse”. Du finder den ved at klikke her.

Angelika og Dixies rejse

Mit arbejdsliv – kort fortalt

Gartneri

På gartneri

Da jeg var 13 år gammel knoklede jeg et helt år på gartneri med at prikle planter mm. for 13 kr. pr. time. Jeg lærte en del om planter, som kommer mig til gode den dag i dag.

Champignonplukker

Champignon

Da jeg var 17 år plukkede jeg champignon på akkord og fik 25 øre pr. bakke og lærte meget om den lille svamp.

Receptionist

Natportier

Mens jeg gik på HF arbejdede jeg med ugentlige vagter som natportier og morgenmadsarrangør på Strandhotellet i Thisted. Jeg fik den formidable sum af 250 kr. pr. vagt men det var gode penge at tjene mens man læste HF. Gode oplevelser var der flere af med mennesker fra alverdens lande. På et tidspunkt besøgte en amerikansk famile byen på jagt efter deres aner. Da de ikke kunne finde en tolk tilbød jeg beredvilligt at tage opgaven og det gik fint. Sygeplejeelever og langtidsboende erhvervsfolk satte også kulør på vagterne laughing

Au Pair

Au Pair i USA

Direkte efter endt HF-eksamen drog jeg til New York, hvor jeg skulle ende med at være i 15 mdr. og hvis ikke min mor havde plaget mig for at komme hjem, tror jeg at jeg havde været der endnu. Første gang på egne ben i et fremmed land langt væk, og selvom jeg kunne rigtig godt engelsk krævede det nu alligevel lidt tilpasning for amerikansk lignede i udtalen ikke helt det skoleengelsk jeg havde lært.

Mesterlære

I mesterlære

Min mor var lidt efter mig, fordi som hun sagde: "du bliver ikke til noget her i verden ved bare at sidde og tegne og skrive historier". Da vidste jeg ikke bedre, og da mine forældre nu pressede ud af mig, hvad jeg kunne have lyst til at arbejde med, så mente jeg, at det måtte være noget kreativt. Det nærmeste vi kunne komme kreativt i 1986 var en læreplads som grafiker - dengang kaldet typotekniker. Således kom jeg 4 år i mesterlære på et mellemstort bogtrykkeri i Holstebro. Her blev jeg udlært i sats, mørkekammerarbejde, pladearbejde men fik også kreativt lay-out ind under huden.

Reklamebureau

Reklamebureau

Mens jeg stod i lære nåede jeg at få en dejlig lille pige så jeg blev en anelse forsinket i, at blive færdig som Grafiker. Fra jeg kom i lære til jeg blev udlært skete der et skifte fra "arbejde nok" til HK overtager Grafisk forbunds medlemmer og kalder det nu "Desktoppere". Med MACéns indvandring på den grafiske scene røg mange grafiske arbejdspladser og jeg var taknemmelig for den periode hvor jeg fik arbejde på et reklamebureau og dermed også, fik oplæring i Mac og Adobes programmer - i nogle af de første versioner.

Textiltryk

Tegnestuen

Et af de absolut sjoveste job jeg har haft var på tegnestuen på et textiltrykkeri, hvor vi udover de grafiske opgaver også lavede massevis af lay-outs til designeren. Det var en stor glæde at være afløser på tegnestuen i flere omgange.

Grafiker

Grafiker

Det var en omtumlet periode i begyndelsen af 90érne med så mange omvæltninger, at man næsten kan sige, at efter jeg blev udlært kom jeg i lære igen, nu med computere. Jeg var heldig, trods det beskedne udbud af arbejdspladser, at have ansættelse som grafiker på et petittrykkeri, hvor jeg tilmed blev ledende svend.

Marketingskoordinator

Koordinator

Som tiderne var og nu med 2 små børn var jeg glad for ansættelse på en møbelfabrik som marketingskoordinator. Dengang i 90érne handlede det om at være producent af materiale til salgsafdelingen, være med til trykstart på meget store oplag af brochurer, stå for et showroom, planlægge messer og deltage i fotostudie dage. Da jeg startede gav min chef mig et skriveord, en kuglepen og en telefon og sagde: "Ja vi skal jo have lavet en marketingsafdeling og det havde jeg tænkt du skulle stå for". Kom igang smile

Chaufffør

Bus og taxa

Jeg måtte prøve noget andet - altså noget med mennesker for jeg var efterhånden kommet til at sidde 24/7 bag en computer. Jeg tog buskort, taxa-erhvervskort og kørte i et år sygetransport og taxa. Det var ikke udfordrende nok men en kærkommen pause i alt det mentale arbejde. Mit buskort er udløbet!

Fotograf

Fotograf

Jeg ville finde "det" jeg kunne med mennesker så jeg greb muligheden for en sæson som portræt- og gruppefoto og godt instrueret drog jeg ud på landevejene og arbejdede en sæson på alle mulige forskellige skoler. 

Skrivetolk

Skrivetolk

Kort efter årtusindeskiftet fik jeg muligheden for en uddannelse som skrivetolk for døvblevne og hørehæmmede, dette gennem Høreforeningens tolkeformidling. Hvad laver en skrivetolk? Hun eller han rejser ud til forskellig kommunikationssituationer hvor et menneske der hører meget dårligt skal deltage. Her nedskriver tolken simultant det talte ord så tolkebrugeren kan læse på en lille skærm hvad det bliver sagt. Det kan være alt fra lægebesøg til undervisningssituationer. 11 år senere blev jeg efter krav fra den Nationale Tolkemyndighed certificeret.

Grafiker

Afløser

Sideløbende med mit virke som skrivetolk har jeg også haft vikariater blandt andet hvor jeg skulle styre Metros tilbudskatalog hele sommeren så de fastansatte kunne holde ferie. Jeg fik en uges oplæring og så stod jeg på egne ben i næsten 8 uger. Jeg har aldrig været bange for en udfordring men det var en stor mundfuld.

Digital Mardesf.

Digital Markedsføring

Da skrivetolkejobbet altid har svinget meget mht. antallet af opgaver tog jeg et kursus hos Bigum & Co, hvor jeg lærte "alt" om digital markedsføring. Alt er jo meget og måske også for meget at sige da det jo er sådan, at man skal ud og øve sig bagefter - dét har jeg sandelig også gjort med både Facebook, Instagram, MailChimp, LinkedIn men også med google og meget andet. Psykologien bag har jeg også sat mig ind i - en rigtig spændende tid. Alt forandrer sig hele tiden, nye medier opstår og atter engang skal man sætte sig ind i noget nyt.

Forfatter

En børnebog

Mit seneste tiltag er at skrive en børnebog - det er lykkedes og jeg har selvfølgelig også tegnet alle illustrationerne selv. Bog nr. 2 er allerede på vej og faktisk er jeg selv spændt på, hvad der kommer til at ske i det næste eventyr om englen Angelika og hendes drage Dixie. Er du nysgerrig kan du kigge lidt med på https://ww.angelika.dk

Illustrator/Grafiker

Freelancer

• Nyhedsbreve

• Grafik

• Billedbehandling

• Facebook-annoncer

2020 - 2021 for Réporto sko i Bredsten. Dejligt arbejde med hjemmearbejdsplads.

Kommunikation

Komm.medarb.

Fra 1. marts 2021 har jeg været ansat som kommunikationsmedarbejder på Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle, hvor jeg har lavet en ny hjemmeside og i øvrigt står for formidling via sociale medier, grafisk arbejde med mere.

Hvad bliver det næste

Jeg tilbyder:

Jeg tilbyder:

Grafisk arbejde

Illustrationer

Opsætning af bøger/ebøger

Forfattelse din biografi

Indskrivning efter tale

Samtaler om dit mål

At lave din hjemmeside

Opsætning af din bog

 

Folk har sagt om mig at jeg:

  • Har fremragende mundtlige og skriftlige formuleringsevner – også på engelsk.
  • Er et multitalent på en computer og på nettet.
  • At de ringer til mig, når de skal have struktur, idéer og overblik over deres arbejdsprojekt.
  • At jeg er handlekraftig og kreativ samt innovativ i formidlingstiltag.
  • At jeg er venlig, imødekommende og god til at skabe et behagelig rum for andre.
  • At jeg har et latent talent for at lære fra mig.
  • Er god til at digte, tegne, male, dekorere eller forfatte tekster.

Vil du i kontakt med mig?

8 + 15 =