Storken kom på besøg

Det var mandag den 7. juni og jeg havde været oppe på værkstedet og drikke kaffe med mine kolleger. På vej tilbage mod det hvide hus hører jeg spætten – tror jeg da!

Jeg går ind og henter min telefon og råber til min chef, at jeg lige vil prøve at få et par billeder af spætten – som jeg jo havde hørt.

Der står jeg så i døren og ser noget meget specielt – STORKEN!

Tilbage i midten af april kom et helt hold og rejste en stor mast med en storkerede på toppen nede ved vådområdet ved Skærum Mølle. Vi havde talt om, hvor fantastisk det kunne blive, hvis vi fik et storkepar til at bo hos os. Forhåbningerne lå derfor mod næste års muligheder.

Jeg stod der i døren og var ved at tabe næse og mund – lige foran mig, oppe i storkereden sad en stor stork og knebrede med sit næb – så det var ikke spætten!!!

Gudrun, storken storken,” fik jeg råbt til min chef. Gudrun er 86 og måske ikke den der bevæger sig hurtigst, men her fik hun fart på og kom på ingen tid ud i døren. Da jeg stod næsten som forstenet var det godt at Gudrun var kvik nok til at minde mig om at tage nogle billeder! Det gjorde jeg – og video fik jeg også taget.

Gudrun ringede til Dagbladet og jeg overtog den efterfølgende kommunikation med at indsende bevismaterialet. Journalisten måtte da også indrømme at “det umiskendeligt lignede en stork”. Samtidig fik vi videoen på Facebooksiden med en beskrivelse og tænke sig… den fik over 3000 visninger – man må sige storke er populære!

I følge Dagbladet var det også 50 år siden storken havde været i Vemb.

Du vil måske også kunne lide…

Morgensang har guld i mund

Morgensang har guld i mund

Morgensang i Per Kirkebyhuset - Huset for sten og stjerner Man føler sig bare lidt heldig når man møder ind på arbejde...

læs mere
Gæster

Gæster

Det var en dejlig solskinsdag og derfor intet under at vi fik gæster hen på formiddagen. 2 ægtepar - pensionerede...

læs mere
Lotte Jensen - Lykkes med Lotte

Subscribe To Our Newsletter

Join my mailing list to receive the latest news and updates from me.

You have Successfully Subscribed!