Tal med Lotte

Coaching er en fællesbetegnelse for mennesker,

der vil gøre deres yderste for at DU lykkes.

JEG GIVER DIG SERIØST MED- OG MODSPIL I DIN BIZZ

Lotte Jensen

JEG ER ET MENNESKE, DER ER GLAD OG OPTIMISTISK – DET HAR JEG BESLUTTET MIG FOR AT VÆRE.

Har du brug for en at tale med om dine udfordringer? en der giver modspil?

Hvis du ikke ved hvad du vil, hvordan kan du så stå fast på det du er nu?

Hvor vil du hen? Er du usikker på det? Er du i tvivl? Hvad skal du så gøre? Hvor stor er din lyst til at være synlig? 

Du kan svare på dine egne spørgsmål i ensomhed, men jeg går også gerne vejen sammen med dig.

At have troen på noget kan lykkes så er halvvejen nået.

Jeg har tit været i tvivl i mit liv!

Jeg har prøvet at tage hurtige beslutninger, som jeg – pga. en sær mavefornemmelse eller uro i kroppen – godt vidste var forkert for mig. Har du prøvet det? – Ja det har du nok. Min tommelfingerregel er, hvis du er i tvivl, så vent til du ikke er. Tag tiden og mærk efter.

Jeg bruger selv en sparringspartner, der kan stille mig de spørgsmål, der udfordrer mig til, at komme videre mod mine mål.

Det kan være rart at tale med en, der ikke stryger dig med hårene, men udfordrer dig med nysgerrige spørgsmål.

Seriøs opbakning

Jeg giver dig helhjertet og seriøs opbakning, problemløsningsmodeller og målrettet sparring til dine udfordringer og delmål.

For at klare livet, mine egne mål og udfordringer anvender jeg selv coaching, såvel som jeg giver det.

På et tidspunkt var jeg måske lidt forlegen ved at indrømme, at jeg selv brugte coaching, men da jeg stødte på sætningen, “Selv topatleter har brug for en coach”, faldt meningen med at kunne støtte hinanden på plads i mig, fordi det er jo så sandt.

Det er vigtigt uanset hvor vi er i (arbejds-)livet, eller hvilke udfordringer vi må se i øjnene, at kunne modtage kvalificeret med- og modspil.

Jeg har, udover mine tekniske og kreative uddannelser også en uddannelse som livsforvandler coach som jeg bruger til, at vende situationer og tanker til noget bedre og mere konstruktivt – både for mig selv og andre. Mine mange år som tolk og formidler af andres budskaber har gjort mig specielt skarp til, at lytte ind i hvad du udtrykker med hele dit væren.

Igennem flere år har jeg været optaget af tankernes kraftige påvirkning af vores gøren og laden og hvordan vi kan komme til at se synlige, håndgribelige resultater af at ændre vores tankers retning – BEVIDST

 

Spørgsmålenes kraft

Der ligger så meget potentiale og kraft i at stille spørgsmål og sætte spørgsmålstegn ved noget.

Hvis du fx har en udfordring med at være synlig, hvordan når du ind til benet og ændrer denne udfordring til at være MED dig fremfor IMOD dig?

Det kan lade sig gøre via spørgsmål og nogle gange får vi mest ud af, at lade andre mennesker stille spørgsmålene, fordi vi jo har en tendens til ikke at være alt for hårde ved os selv og måske ikke får stillet de helt rigtige spørgsmål. Jeg mener ikke spørgsmål skal være hårde, men jeg mener de skal være stillet med oprigtig nysgerrighed på, hvorfor og hvordan kan det være osv., så du kan nå en forløsning og lave tanke-korrektioner, der kan ændre denne tilstand.

Jeg hjælper dig

Hvad har det med din forretning at gøre?

Du ER din forretning – så enkelt er det. Alle de intentioner du sætter dig, kan blive til virkelighed.

“Vær mod andre, som du ønsker de skal være mod dig” – giv den værdi til andre mennesker, som du selv ønsker at modtage. Gør du det bedste du kan ud fra de forudsætninger du har?

“What comes around, goes around” – dine tanker, dine intentioner er en boomerang – de kommer tilbage til dig i en eller anden form.

Der er noget om snakken!

Nogle gange er vi slet ikke klar over, hvad det er vi sender ud til andre mennesker – før vi har en samtale om det, hvor vi udfordres på vores overbevisninger. Er du åben for det?

LASER COACHING

Laser coaching er din mulighed for at indsnævre “hvad du skal/kan gøre ved din udfordring lige nu”. Når du er i den situaition, at du enten ikke “kan se skoven for bare træer”, eller du ikke ved, hvor du skal ende og begynde.

Ofte tager det ikke lang tid at præcisere, hvor – hvordan du skal komme videre, fordi vi altid rummer svarene selv – vi har bare brug for en hjælpende hånd til at “se klart”, og den hjælpende hånd er jeg god til at give.

Hos mig kan du få sparring til:
Teknik
Tekst
Illustration
Målsætning
Idégenerering til nye tiltag/en slags strategi
Udvikling af din bog
Pengeflows udfordringer
Vende dine tanker mod dine favoritkunder
Dine her og nu udfordringer
Taletidskort til sparring eller problemløsning

Priserne er inklusive moms.

Jeg lægger ikke røret på efter 10 minutter men fordi mange har små udfordringer, der ikke tager lang tid at løse, har jeg valgt denne model så problemløsning bliver økonomisk overkommelig også for små selvstændige.

1 samtale á 10 min KØB Kr.      250,00
3 samtaler á 10 min. KØB Kr.      750,00
6 samtaler á 10 min. KØB Kr.    1500,00
Jeg spørger:
Hvad er problemet/udfordringen?
Er der et underliggende problem/udfordring?
Undersøger hvordan det kan løses!
Sæt i gang!